Wandkalenders

Kalender Company beschikt over een unieke collectie van diverse soorten kalenders, waaronder de wandkalender. De wandkalender wordt opgehangen op een plek waar hij gemakkelijk te zien is voor iedereen, bijvoorbeeld werkplaats, kantine, vergaderruimtes etc. De wandkalender is een zeer slimme keuze om uw relaties te bedanken aan het einde van het jaar.

De wandkalender kan geheel ontworpen worden naar uw wensen. Door het logo en de huisstijl toe te passen wordt de kalender representatief voor uw bedrijf. De achterzijde van de kalenders is van stevig karton, deze wordt in full colour gedrukt. U kunt kiezen uit 4 standaard modellen en de opmaak wordt geheel op maat gemaakt.

Het perfecte geschenk

De wandkalander is makkelijk op te sturen zonder beschadiging via de post. Daarnaast raadpleegt de kalender iedere dag, hierdoor is uw bedrijf veel onder de aandacht. Kalender Company biedt een zeer interessante prijs, waardoor het leuk blijft om een geschenk te geven aan uw relaties. Met een wandkalender valt u op, door de geheel eigen uitstraling  door het logo, huisstijl en foto’s.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.