Maatwerk kerstkaarten

Kalender Company is een onderdeel van Kerstkaarten Company. Kerstkaarten Company is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van kerstkaarten. Met een kerstkaart op maat laat u een goede en positieve indruk achter bij uw relaties.

Kerstkaarten Company heeft een brede collectie maatwerk kerstkaarten van wel meer dan 250 kaarten. Verder kunt u ook kiezen uit branche kerstkaarten of goede doelen kerstkaarten. De unieke collectie maatwerk kerstkaarten is van stevige kwaliteit. Onze eigen designs zijn in vele stijlen en u treft er zeker 1 of meer die u aanspreken. Heeft u graag een aanprekende tekst in uw kaart? Ook dit is mogelijk bij ons!

Uw kerstkaart is ons vak

De kerstkaart geven we graag uw eigen ‘finishing touch’. Aan de voorzijde door de tekst naar wens aan te passen of uw logo subtiel te integreren, alle zijden maken we graag sfeervol voor uw op. Graag bespreken we samen met u de opties en mogelijkheden. U neemt de moeite een kerstkaart en kerstwens naar uw relaties te sturen, daarom moet deze ook perfect zijn. Samen zorgen we ervoor dat deze passend en representatief is.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.