Bureaukalenders

Kalender Company beschikt over een unieke collectie van diverse soorten kalenders, waaronder de bureaukalender. Het is een zeer slimme keuze om uw relaties te bedanken aan het einde van het jaar. U blijft het gehele jaar onder de aandacht van uw relaties.

De bureaukalender is chiquer dan de vouwkalender. Op iedere pagina worden 2 maanden weergegeven en er is meer ruimte om uw eigen foto en bedrijfsgegevens te plaatsen. Er is keus uit een aantal indelingen, wij helpen u graag om de juiste indeling te vinden die voldoet aan uw wensen. Hoe meer wensen en idee├źn u heeft, hoe meer wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Klasse op het bureau

Een bureaukalender kan met de feestdagen worden gebruikt als kerstkaart. Na de feestdagen wordt deze kerstkaart omgevouwen tot handige bureaukalender. Ook aan de envelop wordt gedacht. De achterzijde van uw kalender is als het ware een kerstkaart. U krijgt de kalender plat, en opgevouwen in een envelop toegestuurd. Als uw relaties de bureaukalender via de post ontvangen, krijgen ze deze in een extra grote envelop.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.