Kerstkalenders

De kalender is een zeer slimme keuze om uw relaties te bedanken aan het einde van het jaar. U blijft namelijk het gehele jaar onder de aandacht bij u klant. Kalender Company is en 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van kerstkaarten en kerstkalenders. Wij beschikken over een unieke collectie kalenders waardoor er altijd bij zit wat u zoekt.

Wij maken de vouwkalender representatief voor uw bedrijf door het logo en de huisstijl toe te passen, zo is de kalender zeer herkenbaar en persoonlijk. Hoe meer wensen en idee├źn u heeft, hoe meer wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. De keuze is divers waaronder: wandkalenders, vouwkalenders en bureaukalenders. Deze zijn allemaal te leveren in verschillende ontwerpen en stijlen.

Kerstwens

Bij elke kalender kan een kerstwens worden toegevoegd om uw relatie te bedanken. Wij helpen u graag om het juiste model te vinden die voldoet aan uw wensen. Daarna nemen wij het ontwerp met u door om zo het perfecte eind product te produceren. Kalender Company biedt een zeer interessante prijs, waardoor het leuk blijft om een geschenk te geven aan uw relaties.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.