Vouwkalenders

Kalender Company beschikt over een unieke collectie van diverse soorten kalenders, waaronder de vouwkalender. Het is een zeer slimme keuze om uw relaties te bedanken aan het einde van het jaar. U blijft het gehele jaar onder de aandacht van uw relaties.

Wij maken de vouwkalender representatief voor uw bedrijf door het logo en de huisstijl toe te passen, zo is de kalender zeer herkenbaar en persoonlijk. Hoe meer wensen en ideeën u heeft, hoe meer wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Bij de vouwkalenders heeft u keuze uit een aantal modellen, die verschillen in hoogte en breedte. Het calendarium wordt in uw gewenste kleuren opgemaakt.

Drie-zijden liggend model

Het drie-zijden liggend model is uitgevoerd met foto’s. De sfeer van de foto’s loopt uiteen, u bepaald wat voor uitstraling de kalender krijgt. Kies uw eigen foto’s of laat ons foto’s selecteren van een bepaald onderwerp. Zo wordt uw kalender een geweldig persoonlijk geschenk.

Kerstwens

De achterzijde van de kalender is wit, maar leent zicht uitstekend voor een kerstkaart. Wanneer u daar uw kerstkaart drukt, heeft u 2 vliegen in 1 klap. Uw kerstwens aan de ene zijde en een handige kalender voor het gehele jaar aan de andere zijde.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.